Πατέντες, Εφαρμογές, Κατασκευές - Patents, Constructions - DIY'S...: 21 ΕΞΥΠΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

21 ΕΞΥΠΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ

Μερικές από τις πιο έξυπνες κατασκευές για φωτιστικά και λάμπες με υλικά που έχουμε στο σπίτι και λίγη φαντασία μπορούμε να φτιάξουμε όμορφες δημιουργίες.








Έχει πολύ ενδιαφέρον η δημιουργία ενός χρήσιμου αντικειμένου από τα δικά μας χέρια, ειδικά αν το κάνετε με ανακυκλωμένα υλικά.Εδώ είναι μερικές εξαιρετικές DIY ιδέες για φωτιστικά σώματα, όπως λάμπες γραφείου ή πολυελαίους που θα φωτίζουν κυριολεκτικά τη μέρα σας.

Πολλές DIY κατασκευές χρησιμοποιούν επίσης ανακυκλωμένα υλικά και γίνονται όλο και πιο δημοφιλή σε πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο γιατί μας δίνουν ένα απτό, πραγματικό τρόπο για να κάνουμε τα σκουπίδια μας χρήσιμα. Σύμφωνοι, δεν είναι όλες αυτές οι ιδέες πραγματικά προσανατολισμένες στην ανακύκλωση, αλλά μπορούν να βοηθήσουν ακόμα και να αποθηκεύσετε χρήματα. Αν ''πιάνουν'' τα χέρια σας με κάθε τρόπο, είναι πιθανό να υπάρχει ένα σχέδιο ή δύο εδώ που θα μπορούσατε να δοκιμάσετε στο σπίτι. Μόνο μερικά από τα έργα σε αυτή τη λίστα απαιτούν ειδικές γνώσεις ή ασυνήθιστα εργαλεία.

Υπάρχουν πολλές κατασκευές για φωτιστικά εκεί έξω για να διαλέξετε αν σας ενδιαφέρει - αυτά είναι μόνο μερικά από τα αγαπημένα μας. Τα φωτιστικά σώματα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε με τις κατασκευές επειδή είναι απολύτως όμορφα και προσφέρουν ομορφιά στο σπίτι σας - είναι ιδιαίτερα ορατά και πολύ όμορφα, εφόσον αυτά είναι συμβατά με την διακόσμηση του σπιτιού σας.

Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες!

diy-lamp-ideas-3


Φωτιστικό από κρεμάστρες:

creative-diy-lamps-chandeliers-17


Φωτιστικό από χάρτινα φορμάκια:

creative-diy-lamps-chandeliers-4-2

Αυτές είναι μερικές κατασκευές. Για να δείτε περισσότερες και οδηγίες για τη κατασκευή τους πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου